Oxbow Magyarország Blog

Célunk az Oxbow termékek importálásával, hogy kis kedvenc társaink a lehető legmagasabb minőségű életet élhessék. Ehhez nagyon fontos a megfelelő táplálék, a kiváló állatorvosi ellátás, de legalább ennyire fontosnak tartjuk a jó minőségű információt is. Ezért indítottuk útjára blogunkat, ahol az Oxbow termékek célcsoportjába eső kisállatokkal kapcsolatos korszerű és releváns információkat osztunk meg veletek. 
Ismerkedjetek meg a Natural Science Joint Support táplálékkiegészítőnkkel!
2024. 05. 09. 23:38:55

Ismerkedjetek meg a Natural Science Joint Support táplálékkiegészítőnkkel!

Az "Ismerkedjünk a táplálékkiegészítőkkel" sorozatunk következő terméke a Natural Science Joint Support, egy ízületi étrend-kiegészítő nyulak, tengerimalacok és más kis háziállatok számára. Ezt a táplálékkiegészítőt úgy tervezték, hogy segítséget nyújtson az olyan gyakori csontrendszeri problémákkal küzdő kedvenceinknek, mint a degeneratív ízületi betegségek és az osteoarthritis.
Ismerkedjetek meg a Natural Science Digestive Support táplálékkiegészítővel
2021. 10. 17. 08:41:51

Ismerkedjetek meg a Natural Science Digestive Support táplálékkiegészítővel

Az Oxbow-nál napi szintű kapcsolatban vagyunk a kisállat gazdikkal, akik a legjobbat akarják szőrös társaiknak. Az elmúlt évek során a különleges egészségügyi és táplálkozási igényű háziállatokra összpontosítottunk. Felismerve a közös mintát, vezető egzotikus állatorvosokkal dolgoztunk együtt, hogy jobban megértsük és kezeljük a kisemlősöknél tapasztalt egészségügyi problémákat. Ezen erőfeszítések eredményeként fejlesztettük ki a széna alapú, gyógynövények felhasználásával készült táplálékkiegészítők termékcsaládját, melyet Natural Science-nek neveztünk el.  Ebben a blogpostban bemutatkozik az egyik legnépszerűbb táplálékkiegészítőnk, a Digestive Support. 

Etetési segítség és arculatváltás a Critical Care-nél
2019. 11. 11. 10:58:17

Etetési segítség és arculatváltás a Critical Care-nél

Arculatot váltott az Oxbow a Critical Care állatorvosi táp termékcsaládnál, de ami ennél is fontosabb: az új csomagoláshoz egy adagolást segítő kanál is tartozik mostantól. Ami továbbra is változatlan, az a legjobb egzotikus állatorvosok és takarmányozási szakértők segítségével kifejlesztett, egyedülálló formula, ami a rossz egészségügyi állapotú kisemlősök (elsősorban nyuszik, deguk, tengerimalacok, csincsillák, egerek és patkányok) részére, amit a szakértők visszajelzései alapján kismértékben továbbfejlesztettek. Az új Critical Care jótékony aminósavakat, Omega 6 és 6 zsírsavakat, prebiotikumokat és természetes tartósítószert kapott, hogy még hatékonyabban tudjuk támogatni kis kedvenceink felépülését. 

Nyuszis és tengerimalacos színezők
2019. 11. 11. 10:59:19

Nyuszis és tengerimalacos színezők

Egy kis mókára vágysz, de mégis legyen köze a kedvenc nyuszidhoz vagy tengerimalacodhoz? Az Oxbow ezt is elhozta nektek! Kattintsatok és töltsétek le ingyen a tematikus kisállatos színezőinket!