Kizárólagos magyarországi forgalmazó: ZooMedica.hu Kft. info@oxbow.hu

A megfelelő táplálás nagyon fontos. Ugyanakkor az Oxbow termékek nem helyettesítik az állatorvosi vizsgálatot, kezelést és nem tekinthetőek gyógyszernek!

© 2018 Zomedica.hu Kft. 

 • Facebook - Black Circle
 • Instagram - Black Circle

Hogyan váltsunk táplálékkiegészítőt?

A Natural Science kiegészítő takarmányok alapja a kiváló minőségű réti széna, így íze a legtöbb növényevő állat számára ismerős, és szívesen fogyasztják azt. Többnyire semmilyen további teendőre nincs szükség a korábbi termékekről történő váltás esetén. Azokban a kivételes esetekben, amikor egy állat nem fogadja el elsőre az új Natural Science táplálékkiegészítőket a következőket javasoljuk:

 • Morzsoljuk össsze, és szórjuk az állat kedvenc táplálékára. Egyes állatok könnyebben elfogadnak új ízeket, ha a már megszokott táplálékukba keverjük azt. A tabletta megnedvesítése megkönnyíti az összemorzsolást.  
   

 • Rejtsük el a szénában és hagyjuk, hogy az állat maga találja meg. A Natural Science táplálékiegészítők illata a legtöbb állatot arra ösztönöz, hogy megkeresse és elfogyassza azt. Nem mellesleg ez jó játék is számukra. 
    

 • Kínáljuk jutalomfalatként, játék közben.  Ilyen módon a kényesebb ízlésű állatok is könnyebben elfogadják az új táplálékot.
   

 • Használjuk jutalomként a napi tréning, vagy foglalkozás során.  A Natural Science táplálékkiegészítők használhatóak a napi foglalkozás során jutalomként is. A javasolt napi mennyiséget ne lépjük túl!