Kizárólagos magyarországi forgalmazó: ZooMedica.hu Kft. info@oxbow.hu

A megfelelő táplálás nagyon fontos. Ugyanakkor az Oxbow termékek nem helyettesítik az állatorvosi vizsgálatot, kezelést és nem tekinthetőek gyógyszernek!

© 2018 Zomedica.hu Kft. 

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Egy forradalmian új kiszerelésű széna, mely nem csak az állatok, de az állattartók tetszését is elnyeri! A Harvest Stacks szénakorongok speciális eljárással készülnek, melynek során a kézzel válogatott, kiváló minőségű réti szénát úgy préselik lapos korongokká, hogy közben a széna minősége nem romlik. Használható alaptakarmányként nyulak és növényevő rágcsálók részére, de játékként is megállja a helyét. Szénanáthások számára is előnyös, mivel a vizsgálatok szerint 80%-al kevesebb szálló port tartalmaz, mint a hagyományos szénák. Ezen kívül utazáshoz, vagy kis lakásokba is ajánljuk, hiszen tárolása sokkal kisebb helyet igényel. Három különböző ízben - natúr, répás és kamillás - kapható, az Oxbowtól megismert kiváló minőségben.

Nyulak és rágcsálók számára korlátozás nélkül adható. Mindig legyen az állatok előtt széna és friss ivóvíz.

Használat előtt egy préselt szénakorongot vegyen ki és húzza szét, amíg S-alakban meglazul. A korong nem tartalmaz fém, vagy műanyag kötözőanyagot, így teljesen egészében veszélytelenül fogyasztható.

 

Egy doboz tartalma: 6 préselt szénakorong, összesen 995 g.

Harvest Stacks - Préselt széna korongok