Kizárólagos magyarországi forgalmazó: ZooMedica.hu Kft. info@oxbow.hu

A megfelelő táplálás nagyon fontos. Ugyanakkor az Oxbow termékek nem helyettesítik az állatorvosi vizsgálatot, kezelést és nem tekinthetőek gyógyszernek!

© 2018 Zomedica.hu Kft. 

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Dr. Papp Georgina Viktória

Tanulmányok:

A budapesti Szent István Egyetem Állatorvos­tudományi Karán szerzett állatorvos doktori diplomát. Harmadéves korától a Belgyógyászati Tanszéken és az Üllői Nagyállat Klinikán vállalt rendszeres hallgatói ügyeletet. Érdeklődési területét jelentős mértékben formálták az Egzotikus osztály dolgozói, mely a későbbiekben az egyik alapvető érdeklődési területévé vált a fogászat mellett.

Munkahelyek, szakmai tevékenységek

Az egyetemi éveket követően a Trovet Hungary cégnél kezdett el dolgozni mint állatpatikai munkatárs. Első munkahelye nagyban meghatározta a kereskedelemhez és a vállalati marketinghez való hozzáállását, melyet azóta is számos területen hasznosít. Ezt követően Győrben, a Szabadhegyi Állatgyógyászati Központban dolgozott klinikus állatorvosként. Itt főképpen egzotikus állatok gyógykezelését végezte. 2011 óta a Hungarovet Rendelő munkatársa. Jelenlegi munkaköre a fogászat és az egzotikus kisemlősök gyógyászata, ezen belül is zömmel fogászati esetek ellátása.

Továbbképzések

Mind hazai, mind külföldi konferenciák lelkes hallgatója. Évek óta a Magyar Vad és Állatkerti Állatorvosok Társasága által szervezett éves konferencia előadója. Fő érdeklődési területe a kisállatfogászat. Zömében kutya, macska és egzotikus fajok fogászati ellátását végzi. Fogászati területen rendszeresen képzi magát (2012. NAVC Conference, Orlando,USA, 2013. AVDS, EVDS Congress of veterinary dentistry Prague, 2014. EVDS Congress of veterinary dentistry Marseilles, Savona, Barcelona, Ibiza) konferenciákon és fogászati work shoppokon egyaránt.

Érdeklődési terület

Az utóbbi években a figyelme középpontjába a fogászati ellátás került. Zömében kutyák, macskák és egzotikus kisemlősök esetében végez fogászati beavatkozásokat. Színesíti a palettát vadállatok és állatkerti állatok alkalmankénti fogászati ellátása is (róka, nyest, makákó). Szabadidejében a futás mellett kiterjedt állatseregletének és az állatmentésnek hódol leginkább.